Ledige stillinger

 Vi tilbyr rådgivning og prosedyrebistand til bedrifter, privatpersoner og det offentlige. Vårt hovedmål er å kunne tilby god og kostnadseffektiv bistand.
 

Vi søker advokat/advokatfullmektig


Vi i advokatfirmaet Opshaug trenger å styrke kapasiteten med en dyktig, allsidig og serviceinnstilt advokat med egen portefølje, advokatfullmektig eller trainee.Firmaet består av tre erfarne advokater. En av advokatene skal pensjonere seg i løpet av året og vi trenger forsterkninger fra deg som er klar for å gjøre en innsats, og deler våre verdier: Kvalitet. Kunnskap. Klarhet.

 

Vi har privatpersoner og bedrifter som oppdragsgivere. Vi dekker flere fagfelt, blant annet: Familierett, fast eiendom, arbeidsrett, offentlig rett, erstatningsrett, meklingsoppdrag og strafferett. Det er mulighet for spesialisering på enkelte fagfelt, selv om vårt kontor i hovedsak har en allmennpraksis. Det vil være gode muligheter for prosedyre.  

 

Vi forutsetter at du er ambisiøs, uredd og sulten på faglige juridiske utfordringer. Vi søker etter en person med godt juridisk skjønn som er modig og ønsker å stå i front for våre klienter.

Hos oss har vi ordnede lønns- og arbeidsvilkår.

 

Spørsmål om stillingen og søknad rettes til advokat Mats Sakse Opshaug, mats@opshaug.org. CV, attester og vitnemål sendes sammen med søknaden.

Vi holder til i trivelige lokaler i sentrum av Ålesund. Se nærmere informasjon om oss: https://opshaug.org